Meny språk
Helins Fastighetsbyrå söker fastighetsmäklare till Göteborg
Helins Fastighetsbyrå söker

Fastighetsmäklare till Göteborg

Om Helins Fastighetsbyrå

Med Göteborg som arbetsplats sedan 1981 är vi på Helins ett lokalt och stadigt förankrat företag. På Helins brinner vi för bostadsmarknaden och vi arbetar ständigt för att skapa en stor trygghet för säljaren eller köparen av en bostad. Vi är mäklaren som värnar om kundens mål och skapar en trygg process genom hela försäljningen av en bostad. Trygghet är ett viktigt ord för många – men för oss är det ett fundament. Det ingår och liksom omfamnar allt vi gör.

Vårt kontor i Mölndal

Från vårt kontor i Mölndal förmedlar vi bostäder i hela Göteborg med omnejd. Vårt kontor på Hagåkersgatan 8B i Mölndal är fräscht och ljust med närhet till ett flertal lunchrestauranger. Vi är tre personer som sitter på kontoret idag och vi lägger stor vikt vid att det ska vara en glad ton mellan oss kollegor samtidigt som vi har ett stort affärsmässigt engagemang. Vi söker nu en fastighetsmäklare som vill bli en del av oss.

Din profil

Du är antingen en registrerad fastighetsmäklare med utbildning inom kunskapsområdena fastighetsförmedling, civilrätt, fastighetsrätt, skatterätt, ekonomi, byggnadsteknik och fastighetsvärdering, eller så är du under utbildning och letar efter den perfekta första arbetsplatsen. Vi tror att du som oss gillar att förmedla bostäder till spekulanter och att du att du har en tydlig drivkraft och är ambitiös. Du är självdriven, målmedveten och självklart en serviceinriktad person som månar om kundens mål. Du är nöjd först när båda parter i en bostadsaffär känner att de har gjort en riktigt bra sådan. Vi söker dig som vill lyckas som fastighetsmäklare och drivs av att göra mycket affärer. Du tycker om högt tempo och du har en vilja att utvecklas genom att våga prova nya saker. Du kommer att arbeta som fastighetsmäklare hos oss. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vill du veta mer?

För att veta mer om tjänsten kontakta Lars-Åke Helin på telefon 0708-49 88 25 eller larsake@helins.se. Skicka in din ansökan till larsake@helins.se och bifoga gärna ditt CV.Contact us

Fill in your details and we will contact you soon.

Fields marked with * are mandatory.