Meny språk
Santa Rosalía, Murcia, Spanien
Santa Rosalía Lake and Life Resort

Costa Calida

Santa Rosalía, Murcia, Spanien

Som centrum i Karibiska havet, men på den närliggande Costa Cálida i Europa: Santa Rosalía Lake and Life Resort bland.

Typ:
Villa, nyproduktion
Antal rum:
4 varav 3 sovrum
Boarea:
105 kvm
Byggår:
2022
Utgångspris:
410 000 EUR accepterat pris
Dela
Ansvarig mäklare
Lars-Åke Helin

Beskrivning

Med hjälp av hållbar och miljövänlig teknik införs den enorma lagunen med 1,6 hektar turkosvatten i ett "reservat" nära Murcia och Cartagena, en enorm trädgård på 12,4 hektar, som i sin tur ligger mellan golfbanorna. Runt den exklusiva bostäder och lägenheter med utsikt över den största kristallina lagunen i Europa.

Tänk dig turkosa laguner, vita sandstränder och en fantastisk Beach Club och du kommer snabbt att befinna dig i den tropiska miljön i Karibiska havet. Mitt i sjön finns två paradisiska öar med palmer. Om du inte vill stanna i en strandstol kan du utöva vattensporter eller simma på grund av det omfattande skapandet av Crystal Lagoons®

Crystal Lagoons® är världsledande inom hållbara filtreringssystem för stora vattendrag. Tekniken möjliggör effektiv vatten- och energihantering med 100 gånger mindre kemikalier än en pool, endast 2% av energin i ett konventionellt system och 30 gånger mindre vatten än en golfbana. Efter denna linje av miljömässig hållbarhet kommer Santa Rosalía Lake and Life Resort att plantera ytterligare ett träd för varje hem som levereras till de 4000 träd som redan växer på orten.

Utbyggnad av Public Access Lagoons ™ -projekt i Europa

Med Santa Rosalía uppgår Crystal Lagoons® till tre projekt i Spanien, tillsammans med Alovera och Alcazaba Lagoon. Efter framgångarna med dessa projekt erövrar det multinationella företaget för vatteninnovation nu i Spanien sin nya Public Access Lagoons ™ -revolution, även känd som PAL ™.

Dessa vattenfaciliteter kan nås genom att köpa en biljett, och de har varit så framgångsrika att biljetter ofta säljs slut en vecka i förväg.

Det multinationella företaget planerar att utveckla 25 PAL ™ -utvecklingar i Spanien, i städer som Madrid, Barcelona, ??Valencia, Sevilla, Zaragoza, Malaga och Murcia, bland andra viktiga städer i den iberiska nationen.

santa-rosalia-master-plan-almendros

Ska du sälja?

Boka en kostnadsfri värdering
Fält markerade med * är obligatoriska.

PLanritning Villa Almendro första våning

PLanritning Villa Almendro

MASTER PLAN JD LA RESERVA Santa Rosalia

Karta Klicka för större karta

Fakta

Upplåtelseform:
Äganderätt.
Storlek:
Boarea ca 105 kvm. 4 rum, varav 3 sovrum.
Ekonomi
Pris:
410 000 EUR accepterat pris accepterat pris
  • santa-rosalia-master-plan-almendros
  • PLanritning Villa Almendro första våning
  • PLanritning Villa Almendro
  • MASTER PLAN JD LA RESERVA Santa Rosalia
Stäng